Bedriftene på området

Bli en del av Kristiansund Næringspark

Vår beliggenhet Kontakt oss

Et voksende økosystem av bedrifter

I Kristiansund Næringspark har vi et økosystem av spennende bedrifter, som alle bidrar til å skape et levende og innovativt forretningsmiljø. Fra innovative nyskapninger til store etablerte aktører innen industri og handel, alle finner de verdi i samlokaliseringen på vår næringspark. Her kan du bli kjent med noen av dem.

Slatlem

Tomt 1-2, 4

Slatlem har levert biler til fornøyde kunder i over 60 år. Som erfaren bilforhandler har vi opparbeidet et regionalt kvalitetsstempel som vi bærer med stolthet. Vi støtter lokalmiljøet, sammen kan vi få til mer! Som en stor regional aktør er vi glad for å kunne gi økonomisk støtte til kultur og idrett i lokalmiljøet.

Logo Idium

Bilskadesenteret

Tomt 3

Bilskadesenteret Nordmøre AS i Kristiansund eies av 3 lokale merkeforhandlere på Nordmøre. Bilskadesenteret Nordmøre AS er et totalkonsept innenfor bilskadereparasjoner. Bedriften består av oppretteravdeling og lakkavdeling. Vi er i dag 10 kvalifiserte medarbeidere. Når uhellet er ute står vi klare til å yte god og rask service!

Logo - Bilskadesenteret Nordmøre

Lager for alle

Tomt 5

Lager For Alle AS bygger lagerseksjoner tilpasset våre kunders ønsker. Vi bygger lagerseksjoner tilpasset våre kunders ønsker, og har satset på smarte, fleksible og gode løsninger med lyse seksjoner. Vi samarbeider med lokale aktører i alle fag. Lager For Alle AS styrer sammen med disse alle våre prosjekter fra planleggingsfasen til ferdig overlevert bygg. 

Logo - Lager for alle

Bunker Oil

Tomt 6

Registrert oljeselskap i Norge som driver salg av mineraloljer innenfor alle kundegrupper og er for mange en totalleverandør og samarbeidspartner innen vårt område. Den moderne selvbetjente automatstasjonen tilbyr; Blyfri bensin ‘95, Auto diesel, Farget diesel, Spylervæske rett fra tank og AD Blue

 

 

 

Logo - Bunker oil

City Self Storage

Tomt 7

City Self-Storage er Norges største minilager-aktør med mer enn 35 avdelinger og over 13 500 lagerrom. Vi hjelper mennesker i ulike livssituasjoner med deres plassproblemer, noe som gir oss en mulighet til å gjøre en forskjell i deres hverdag. I City Self-Storage er hver dag og kunde unik – og som sådan, enhver løsning personlig.

Logo - City Self storage

ByggMax

Tomt 8

Har du et byggeprosjekt eller vil du bare gjøre små reparasjoner? I vår butikk finner du alle byggematerialene du trenger til virkelig lave priser. Hvis du ikke finner produktet i vår butikk, kan du alltid besøke vår største butikk - byggmax.no. Det finnes tusenvis av produkter på nett som kan leveres direkte på døren med et tastetrykk.

Logo - Byggmax

Vianor

Tomt 12

Som Vianor Partner tilbyr vi samme kvalitetsprodukter som Vianor-kjeden. Fra vårt brede utvalg finner du riktige dekk og felger til din bil. Er du i tvil spør oss om råd - vi hjelper deg gjerne! Besøk vår avdeling for en hyggelig handel. Timebestilling gjøres pr. telefon eller e-post.

Logo - Vianor

Nardo/FG

Tomt 15

Logo - Nardo bil

Nardo

Tomt 16

Vi i Nardo Bil tilbyr alt innen verkstedtjenester, og har dyktige makenikere og teknikere. Hos oss får du alltid personlig service og sertifiserte mekanikere som kjenner din bil. Vår visjon er "alltid gode opplevelser" - og dette gjenspeiles i alt vi gjør. Nardo Bil er et merkeverksted med originaldeler og garantert kvalitet. Et trygt valg for din bil.

Logo - Nardo bil

ReMidt

Tomt 17

Miljøselskapet ReMidt IKS er et interkommunalt selskap som samarbeider med eierkommunene for å fremme bevisste holdninger til ressursbruk i samfunnet. Dette gjøres gjennom å legge til rette for gode løsninger for sortering, ombruk og materialgjenvinning av avfall. Framtidas krav til bransjen fordrer nye og effektive avfallsløsninger der det skal være enkelt for innbyggerne å sortere rett.

Logo - ReMidt

EnergiHub

Tomt 18

Kristiansund Energihub er et selskap som eies av både FG Eiendom, NEAS, ReMidt og Kristiansund kommune. Formålet til selskapet er å legge til rette for grønn næringstransport og en bærekraftig utvikling av regionen. Energihuben vil inneholde en el-ladestasjon for storbil, samt fylling av både hydrogen og biogass. Felles målsettning er å bidra til å muliggjøre nullutslipp for tungtransporten i regionen.

Bussdepoet M&R Fylke

Tomt 20

Tide Verksted

Tomt 22

Tide Verksted er et selskap i Tide-konsernet og blant de største aktørene innen service og reparasjon av tyngre kjøretøyer i Vestland fylke. Vi utfører alt av service og reparasjoner - til alle typer kjøretøy. I Tide er vi stolte over å være en viktig samfunnsaktør i våre reisendes hverdag. 

 

Logo - Tide

Låssenteret

Tomt 23

Låssenteret AS er Norges største privateide sikkerhetssenter og låsesmed. Vi er hele tiden brennende opptatt av å bygge et ledende fag- og kompetansemiljø innen lås, beslag, adgangskontroll og sikkerhetsløsninger. Vi skal være det beste sikkerhetssenteret i Norge. Våre løsninger er tilpasset kundebehov, økonomi og ønsket sikkerhetsnivå.

Logo - Låssenteret

Flyplasshotell

Tomt 24

Illustrasjon av flyplasshotellet Illustrasjon av flyplasshotellet

Technoport

Tomt 25

Technoport stod ferdig i februar 2016. Siden den gang har bygget vært et attraktivt lokale for større og mindre lokale og nasjonale bedrifter. Ideen bak Technoport var å skape et bygg som tilfredsstiller dagens krav med hensyn til beliggenhet, moderne løsninger, fleksibilitet og universell utforming.

Logo - Technoport

Idium 1881 avd. Kristiansund

Tomt 25

Idium hjelper små og mellomstore bedrifter bli større på nett. Vi tilbyr nettsidepakker som inkluderer optimalisert innhold og design, slik at din nettside blir synlig i relevante søk og gjør det enklere for kundene dine å finne deg. Vi holder til på Lysaker og i Kristiansund.

Logo Idium

Parkeringsservice

Tomt 25

Parkeringsservice holder til på Technoport.

Logo Idium

Storvik

Tomt 25

Storvik holder til på Technoport.

Vil du bli del av vårt voksende nettverk?

Kontakt oss for en uforpliktende samtale om hvordan din bedrift kan bli en del av Kristiansund Næringspark.

Kontakt oss