Aktuelt

Siste nytt fra Kristiansund Næringspark

Kontakt oss

Hold deg oppdatert

Kristiansund Næringspark er i konstant utvikling. På denne siden holder vi deg oppdatert med de siste nyhetene, utviklingene og planene. Her kan du også lese om våre eksisterende og nye partnere, miljøinitiativer og mye mer.

 • 05/07/2024 - Kristiansund Næringspark
  Storfornøyde med nytt storbilverksted i Kristiansund

  Tide Verksted har nylig flyttet inn i sitt splitter nye verksted på Næringsparken. Det nye bygget til 30 millioner kroner gir dem muligheten til å vokse og tilby bedre tjenester. De blir nå en del av det stadig voksende felleskapet på parken.

  Les mer
 • 07/06/2024 - Kristiansund Næringspark
  Ny etablering: Energihub på Kristiansund Næringspark

  Kristiansund Energihub, regionens første grønne energistasjon for tungbiler, vil være operativ i 2025. Dette initiativet vil tilby fossilfri energi og bidra til å redusere klimautslippene. Vi er stolte av å støtte transportnæringens overgang til klimanøytralitet.

  Les mer
 • 16/04/2024 - Kristiansund Næringspark
  Storsatsning på sirkulærpark

  ReMidt ​​har vokst ut av gjenvinningstasjonen på Hagelin og er nå en steg nærmere etablering av et moderne anlegg i Kristiansund Næringspark. 

  Les mer
 • 23/02/2024 - Kristiansund Næringspark
  Dobbel feiring på Næringsparken

  Kristiansund Næringspark har to nye næringsbygg som feirer mønsås (tett bygg) samtidig. Byggene er et storbilverksted for Tide og et sikkerhetssenter for Låssenteret.

  Les mer
 • 22/01/2024 - Kristiansund Næringspark
  Nardo Bil til Kristiansund Næringspark

  Nardo Bil har hatt en fantastisk reise og opptur siden de etablerte seg i regionen i 2013. Nå har de vokst ut av det gamle anlegget i Verkstedveien 9 og blir det nye tilskuddet til Kristiansund Næringspark

  Les mer
 • 23/11/2023 - Kristiansund Næringspark
  Se utviklingen av næringsparken siden september

  Siden oppstart i september har det vært mye aktivitet på Kristiansund Næringspark. Nå har byggene begynt å reise seg og ny asfalt har blitt lagt. Til våren 2024 skal de nye byggene til Låssenteret og Tide Storbilverksted stå ferdige.

  Les mer
 • 01/11/2023 - Kristiansund Næringspark
  Nå blir kollektivtrafikken enda grønnere

  Det grønne skiftet er i full sving her på Kristiansund Næringspark. Første lass av de splitter nye elbussene rullet i land på havna i Kristiansund tirsdag. Dette markerer overgangen til nullutslipp i kollektivtraffikken på Nordmøre. 

  Les mer
 • Kvernberget lufthavn
  10/07/2023 - Kristiansund Næringspark AS
  Gunstig beliggenhet

  Kristiansund Næringspark har svært gunstig beliggenhet i gangavstand til Kristiansund lufthavn, Kvernberget. God infrastruktur, nærhet til offentlig transport og godt tilrettelagt for gang og sykkeltrafikk.

  Les mer
 • Oversiktsbilde Kristiansund Næringspark AS
  10/07/2023 - Kristiansund Næringspark AS
  Et område i vekst

  Kristiansund Næringspark er i solid vekst, både med tanke på bedrifter som etablerer seg i næringsparken, og vekst internt i de respektive bedriftene. Vi ønsker å legge til rette for et friskt næringsmiljø og et verdifullt nettverk for parkens bedrifter.

  Les mer

Følg byggeprosessen

Gå til kamera

Er det noe du lurer på?

Ta gjerne kontakt for mer informasjon om Kristiansund Næringspark.

Kontakt oss