Tomtene våre

Ledige tomter til salgs i attraktive Kristiansund Næringspark

Bedriftene på området Kontakt oss

En fremtidsrettet næringspark

Utforsk mulighetene som venter på våre attraktive tomter, ideelt utformet for bedrifter som verdsetter plass og effektiv logistikk. Med en sentral beliggenhet på Nordmøre, gir vi deg optimal tilgang til infrastruktur og ressurser, og setter din bedrift i posisjon for vekst.

Ledige tomter

Tomt 10

4600 Kvm

Tomt 13

10 600 Kvm

Tomt 14

8800 Kvm

Tomt 19

7000 Kvm

Tomt 21

10 000 Kvm

Om våre tomter

I Kristiansund Næringspark er det allerede bygget 10 000 m2 med næringsbygg og etablert rundt 150 arbeidsplasser, og nå er 150 nye mål klargjort for bygging. Våre ledige tomter tilbyr en unik mulighet for din bedrift til å bli en del av en fremtidsrettet næringspark. Hver tomt er nøye planlagt for å sikre optimal logistikk og effektivitet.

Skreddersydde løsninger

Vi forstår at hver bedrift har unike behov og forventninger. Derfor kan arealer og bygg skreddersys etter din bedrifts spesifikke krav. Vårt team er dedikert til å tilby komplette løsninger, fra tomtesalg til utvikling av komplette næringsbygg.

På vei mot utvidelse

Vår visjon er ikke bare begrenset til dagens muligheter. Vi planlegger å utvide næringsparken mot nord og øst for å skape enda flere muligheter for bedrifter å vokse og utvikle seg. Les mer om våre ledige tomter, eller kontakt oss for en uforpliktende prat.

Ikon - Logistikk

Et knutepunkt for hele regionen

Les mer om den strategiske plasseringen til Kristiansund Næringspark.

Les mer om vår beliggenhet